ZEBRA ZAVESE

 

ZEBRA ZAVESE

Ukoliko ste ljubitelj modernog a ipak jednostavnog, za Vas su pravi izbor zebra zavese ili kako se još nazivaju dan-noć zavese. Sastoje se od dvoslojnog platna i visoko kvalitetnog mehanizma koji se pokreće ručno lančićem, tako da se smenjuju transparentna i netransparentna polja. Smenjivanjem ovih polja postiže se jednostavna i praktična regulacija svetlosti, kakva ne postoji kod drugih vrsta zavesa. U zavisnosti od Vašeg prostora zebra zavese se mogu montirati na zid, plafon ili sam okvir prozora.

Ono što je jako bitno je da su platna izrađena od izuzetno kvalitetnog, antibakterijskog materijala i ne poprimaju mirise, što je i garancija za njihov dug vek trajanja. Zebra zavese su vrlo jednostavne za korišćenje i održavanje, a njihova elegancija i jedinstven sistem funkcionisanja čini ih sve popularnijim i traženijim na našem tržištu.

Zebra zavesa sa aluminijumskom šinom

Ova vrsta zebra zavesa koristi mehanizam koji je fiksiran za aluminijumsku šinu. Nosači koji nose ovu šinu, a zajedno i celu zavesu mogu se montirati na zid, plafon i u okvir vrata ili prozora. 

-Zebra zavesa sa aluminijumskom maskom

Ukoliko se odlučite za zebra zavesu sa aluminijumskom maskom, Rollomonter Vam nudi ugradnju zebra zavesa čiji je mehanizam potpuno sakriven u alu. kutiju. Ovu vrstu zebra zavese moguće je montirati isključivo na zid ili plafon.

Merenje, izrada i montaža su uračunati u cenu.

O nama

Sa iskusnim i porfesionalnim timom montera, firma RolloMonter uvek uspeva da prilagodi Vaše želje i Vaš budžet, i na obostrano zadovoljstvo, učini da Vaš prostor odiše svežinom pozitivnih promena i entuzijazmom.

Cenovnik

Merenje, izrada i montaža svih naših prozivoda su uključeni u cenu. Pozovite nas za više informacija.

Kontakt

  • 064/235-13-93
  • rollomonter@gmail.com