KOMARNICI

 

KOMARNICI

Plise komarnike izrađujemo i montiramo po Vašoj meri za prozore, vrata i krovne prozore.

Plise komarnici predstavljaju najkvalitetnije i dugoročno rešenje za zaštitu od neželjenih insekata. Modernog su dizajna pa se uklapaju u svaki vid enterijera, kako za stambeni tako i za poslovni prostor. Laki su za korišćenje te se jednostavnim povlačenjem levo-desno ili desno-levo (prema Vašoj želji) otvaraju i zatvaraju. Izrađujemo ih od najkvalitetnijih materijala.
Sama mrežica je izrađena od fiberglass-a, čvrsta je i postojana, dok je ram (kutija) komarnika aluminijumski.

Pored zaštite od insekata, plise komarnici štite od jakog sunca, sprečavajući prodor UV zraka. Takođe, održavaju odličnu cirkulaciju vazduha i štite Vas od polena i drugih alergena, onemogućujući dodatan ulaz prašine. Zanimljiv je podatak, da leti komarnici mogu spustiti temperaturu i do 10% u Vašem prostoru.

U zavisnosti od veličine Vaše stolarije u našoj ponudi imamo jednodelne i dvodelne komarnike. Jednodelni komarnici se izrađuju u širini do 120 cm a dvodelni za šire otvore, preko 120 cm.

Plise komarnike izrađujemo u boji Vaše stolarije (bela, siva, antracit, braon).

CENA Komarnika je 43e po m2.

Besplatna prezentacija uzoraka i uzimanje mera u Vašem prostoru. Stručni saveti i predlozi naših majstora.

Besplatna montaža + Garancija 2 godine.

Galerija slika komarnika sa naših montaža.

O nama

Sa iskusnim i porfesionalnim timom montera, firma RolloMonter uvek uspeva da prilagodi Vaše želje i Vaš budžet, i na obostrano zadovoljstvo, učini da Vaš prostor odiše svežinom pozitivnih promena i entuzijazmom.

Cenovnik

Merenje, izrada i montaža svih naših prozivoda su uključeni u cenu. Cenovnik možete pogledati OVDE.

Kontakt