TRAKASTE ZAVESE

 

TRAKASTE ZAVESE

Jednostavnost modernog na većoj površini, uz eleganciju i stil, tako bi smo ih ukratko opisali. Trakaste zavese su idealan izbor za Vaš, kako poslovni, tako i stambeni prostor. One Vaš prostor oplemenjuju i ukrašavaju, a istovremeno Vas štite od sunčeve svetlosti i od neželjenih pogleda. Pored osnovne namene montiranja na prozorske okvire, trakaste zavese se u mnogome koriste za prekrivanje velikih staklenih površina, ali i za pregradu unutrašnjih delova prostorije. Naše trakaste zavese su napravljene od veoma kvalitetnog materijala, poliestera, a ono sto je takođe bitno je da su antistatične, ne skupljaju prašinu i vrlo su jednostavne za održavanje. Pored toga, montirane na zid ili plafon, trakaste zavese imaju veoma jednostavan mehanizam upravljanja i pomoću lančića se mogu rotirati oko vertikalne ose, čime se reguliše količina svetlosti. Sastoje se od traka širine 127 mm, a u našoj ponudi možete pronaći veliki izbor dezena i boja trakastih zavesa.

CENA Trakastih zavesa je 34e po m2.

Besplatna prezentacija kataloga trakastih zavesa i uzimanje mera u Vašem prostoru. Stručni saveti i predlozi naših majstora.

Besplatna montaža + Garancija 2 godine.

Galerija slika trakastih zavesa sa naših montaža.

O nama

Sa iskusnim i porfesionalnim timom montera, firma RolloMonter uvek uspeva da prilagodi Vaše želje i Vaš budžet, i na obostrano zadovoljstvo, učini da Vaš prostor odiše svežinom pozitivnih promena i entuzijazmom.

Cenovnik

Merenje, izrada i montaža svih naših prozivoda su uključeni u cenu. Cenovnik možete pogledati OVDE.

Kontakt