ZEBRA ZAVESE

ZEBRA ZAVESE

Uživajte u lepoti svog doma ili poslovnog prostora uz zebra zavese vrhunskog kvaliteta koje izrađujemo po Vašoj meri. Moderne, elegantne i praktične uklapaju se u svaki vid enterijera a mogu se montirati na zid, plafon ili na sam ram stolarije, bez bušenja.

Nudimo Vam preko 200 čarobnih dezena zebra zavesa koje se ne provide, ne peru, ne peglaju, ne skupljaju prašinu i ne upijaju mirise. Ove zavese izrađene su od Anti-alergijskih platna koja Vas i ujedno u potpunosti štite od sunca i UV zraka.

Zebra zavese izađujemo od najkvalitetnijeg anti-statik i anti-bakterijskog materijala (poliestera) što je i garancija za njihov dug vek trajanja.

CENA Zebra zavesa se kreće od 37e po m2.

 

-Od čega se sastoje zebra zavese?

Zebra zavese čine 2 platna od kojih je jedno u boji, a drugo je providno. Ručnim pokretanjem mehanizma (lančića) gore-dole smenjuju se platna, tako da se postiže najbolja kontrola željene svetlosti, kakva ne postoji kod drugih vrsta zavesa.

 

-Mehanizmi i vrste kačenja

 

1.) Mini zebra zavese

Mini zebra zavese se kače bez bušenja na stolariju, prozore i vrata. Pored ovog mehanizama postoje i Mini mehanizmi koji se sa malim šrafovima (žabicama) pričvršćuju na krilo stolarije.

Ukoliko želite da istaknete Vašu stolariju i da svako krilo ima zasebnu zavesu onda su mini zebra zavese pravi izbor za Vas. Prednost ovog sistema je istovremeno pomeranje zavese i prozora/vrata prilikom otvaranja i zatvaranja.

 
Mini Zebra Zavese - Primer sa naše montaže
Zebra Zavese sa alu maskom - Primer sa naše montaže

2.) Zebra zavese sa alu maskom i alu šinom.

Sistemi sa alu kutijom i alu šinom imaju isti način kačenja, a montaža je moguća iznad same stolarije ili u plafon. U oba slučaja zavesa pokriva kompletnu stolariju.
Razlika izmedju alu maske i alu šine je ta što je sama alu šina tanja i suptilnijeg izgleda u odnosu sa alu kutiju.

Besplatna prezentacija kataloga zebra zavesa i uzimanje mera u Vašem prostoru. Stručni saveti i predlozi naših majstora.

Besplatna montaža + Garancija 2 godine.

 Galerija slika zebra zavesa sa naših montaža.

O nama

Sa iskusnim i porfesionalnim timom montera, firma RolloMonter uvek uspeva da prilagodi Vaše želje i Vaš budžet, i na obostrano zadovoljstvo, učini da Vaš prostor odiše svežinom pozitivnih promena i entuzijazmom.

Cenovnik

Merenje, izrada i montaža svih naših prozivoda su uključeni u cenu. Cenovnik možete pogledati OVDE.

Kontakt