ROLO ZAVESE

 

ROLO ZAVESE

Ukoliko ste ljubitelj minimalističkog stila, jednostavnosti i elegancije rolo zavese predstavljaju idealno i praktično rešenje za uređenje Vašeg poslovnog ili stambenog prostora, kao i idealnu zaštitu od sunca u svim prostorijama.

Sa rolo zavesama jednostavno možete kontorlisati količinu svetlosti u Vašem prostoru, pa je odabir platna svakako veoma bitan detalj pri kupovini ovih zavesa. U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor različitih vrsta dezena, a platna sa kojima radimo su Transparent (delimično prozirna platna) i Blackout (potpuno neprozirna platna). 

Platna su antistatička i antialergijska, a obzirom da ne skupljaju prašinu i ne upijaju mirise nema potrebe za čišćenjem i peglanjem, što je ujedno i garancija za njihov dug vek trajanja.

U našoj ponudi možete pronaći preko 200 predivnih dezena rolo zavesa.

CENA Rolo zavesa se kreće od 37e po m2.

 

-Od čega se sastoje rolo zavese?

Rolo zavese se sastoje iz jednog platna i mehanizma. Ručnim pokretanjem
mehanizma (lančića) gore-dole postiže se najbolja kontrola željene svetlosti.

 

-Mehanizmi i vrste kačenja

 

1.) Mini rolo zavese

Mini rolo zavese se kače bez bušenja na stolariju prozore i vrata. Pored ovog mehanizama postoje i Mini mehanizmi koji se sa malim šrafovima (žabicama) pričvršćuju na krilo stolarije.

Ukoliko želite da istaknete Vašu stolariju i da svako krilo ima zasebnu zavesu onda su mini zebra zavese pravi izbor za Vas. Prednost ovog sistema je istovremeno pomeranje zavese i prozora/vrata prilikom otvaranja i zatvaranja.

 
Mini Rolo Zavese - Primer sa naše montaže
Rolo Zavese sa alu maskom - Primer sa naše montaže

2.) Rolo zavese sa alu maskom i alu šinom.

Sistemi sa alu kutijom i alu šinom imaju isti način kačenja, a montaža je moguća iznad same stolarije ili u plafon. U oba slučaja zavesa pokriva kompletnu stolariju.

Razlika izmedju alu maske i alu šine je ta što je sama alu šina tanja i suptilnijeg izgleda u odnosu sa alu kutiju.

Besplatna prezentacija kataloga rolo zavesa i uzimanje mera u Vašem prostoru. Stručni saveti i predlozi naših majstora.

Besplatna montaža + Garancija 2 godine.

Galerija slika rolo zavesa sa naših montaža.

O nama

Sa iskusnim i porfesionalnim timom montera, firma RolloMonter uvek uspeva da prilagodi Vaše želje i Vaš budžet, i na obostrano zadovoljstvo, učini da Vaš prostor odiše svežinom pozitivnih promena i entuzijazmom.

Cenovnik

Merenje, izrada i montaža svih naših prozivoda su uključeni u cenu. Cenovnik možete pogledati OVDE.

Kontakt