ROLO ZAVESE

 

ROLO ZAVESE

Rolo zavese predstavljaju moderno i praktično rešenje za uređenje Vašeg poslovnog ili stambenog prostora, kao i idealnu zaštitu od sunca u svim prostorijama. Sa rolo zavesama jednostavno možete kontorlisati količinu svetlosti u Vašem prostoru, pa je odabir platna svakako veoma bitan detalj pri kupovini rolo zavesa. U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor različitih vrsta dezena, a platna sa kojima radimo su Transparent (delimično prozirna platna) i Blackout (potpuno neprozirna platna). Platna su antistatička, antialergijska i jednostavna za održavanje.

Rolo zavesa sa aluminijumskom šinom

Kako sam naziv kaže, rolo zavesa čiji je mehanizam fiksiran za aluminijumsku šinu. Nosači koji nose ovu šinu, a zajedno i celu zavesu mogu se montirati na zid, plafon i u okvir vrata ili prozora. 

-Rolo zavesa sa aluminijumskom maskom

Ukoliko se odlučite za rolo zavesu sa aluminijumskom maskom, Rollomonter Vam nudi ugradnju rolo zavesa čiji je mehanizam potpuno sakriven u alu. kutiju. Ovu vrstu rolo zavese moguće je montirati isključivo na zid ili plafon.

-Cena rolo zavesa

Cena rolo zavesa se formira u zavisnosti od načina montaže, vrste platna i kvadrature za koju se odlučite. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, neodumica ili jednostavno želite da saznate detaljnije i opširnije o rolo zavesama, pozovite nas, a mi ćemo Vam rado izaći u susret i odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Merenje, izrada i montaža su uračunati u cenu.

O nama

Sa iskusnim i porfesionalnim timom montera, firma RolloMonter uvek uspeva da prilagodi Vaše želje i Vaš budžet, i na obostrano zadovoljstvo, učini da Vaš prostor odiše svežinom pozitivnih promena i entuzijazmom.

Cenovnik

Merenje, izrada i montaža svih naših prozivoda su uključeni u cenu. Pozovite nas za više informacija.

Kontakt

  • 064/235-13-93
  • rollomonter@gmail.com