KOMARNICI

 

KOMARNICI

Komarnici predstavljaju najbolje i najdugtrajnije rešenje za zaštitu od neželjenih insekata, bilo da se radi o Vašem životnom ili poslovnom prostoru. U našoj ponudi imamo tri vrste komarnika:

Rolo, plise i fiksne komarnike

Rolo komarnici

Rolo komarnici su namenjeni za prozorske otvore. imaju integrisanu aluminijumsku kutiju sa bočnim stubovima, u kojoj se nalaze rukohvati kojima se zaštitna mreža povlači na dole i zabravljuje se. Ručnim povlačenjem na gore, zaštitna mreža se uz pomoć opruge koja se nalazi u kutiji, automatski vraća nazad u kutiju i tako se štiti od eventualnih vremenskih nepogoda.

Plise komarnici

Plise komarnici su namenjeni balkonskim i ulaznim vratima. Zaštitna mreža je plisirana i neoštećuje se prilikom otvaranja i zatvaranja a izrađena je od vrlo kvalitetnog materijala, te ima veoma dug vek trajanja. U našoj ponudi možete pronaći jednodelne i dvodelne plise komarnike. Sistem otvaranja ovih komarnika je sa leva na desno.

Fiksni komarnici

Fiksni komarnici su izrađeni od kvalitetnog aluminijumskog profila, koji se postavlja sa spoljašnje strane prozora. Zaštitna mreža je izrađena od kvalitetnog materijala i veoma je izdržljiva u svim vremenskim uslovima.

Merenje, izrada i montaža su uračunati u cenu.

O nama

Sa iskusnim i porfesionalnim timom montera, firma RolloMonter uvek uspeva da prilagodi Vaše želje i Vaš budžet, i na obostrano zadovoljstvo, učini da Vaš prostor odiše svežinom pozitivnih promena i entuzijazmom.

Cenovnik

Merenje, izrada i montaža svih naših prozivoda su uključeni u cenu. Pozovite nas za više informacija.

Kontakt

  • 064/235-13-93
  • rollomonter@gmail.com